Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2402g855kcal3.8g170.8g2.2g48g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 285g2022kcal1.1g0g228.2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g450g1756kcal0.9g436.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Kaurahiutaleita(lidl)300g1051kcal42g168.1g20.7g30g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g150g916kcal37.5g21g75.1g11.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g14573kcal210.8g1872.4g657.2g192.2g
Valittu annoskoko3816g7287kcal105.4g936.2g328.6g96.1g
Annoskoko puolitettuna1908g3643kcal52.7g468.1g164.3g48.1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258