Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g880g246kcal5.3g52.4g1.8g22g
Kananmuna kuorineen punnittu380g479kcal41.8g1.1g34.2g0g
Maksa naudan 2110g2765kcal387.8g122.8g78.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g121g880kcal1.2g1.2g96.5g0g
Sipuli (kuorittu)326g88kcal4.2g15.6g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g8916kcal880.6g386.2g422.6g55g
Valittu annoskoko3816g4458kcal440.3g193.1g211.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna1908g2229kcal220.2g96.6g105.7g13.8g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632