Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)39g212kcal0.4g0.4g23.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai392g1373kcal47.1g278.5g8.2g11.8g
Sokeri255g1036kcal0g254.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu693g873kcal76.2g2.1g62.4g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus181g578kcal19.8g115.5g2.9g14.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2257g745kcal74.5g110.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g9631kcal436g1523.8g193.2g52.4g
Valittu annoskoko3816g4815kcal218g761.9g96.6g26.2g
Annoskoko puolitettuna1908g2408kcal109g381g48.3g13.1g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230