Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1049g2323kcal183.6g0g178.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g60g60kcal0.9g13.2g0.3g1.3g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g600g360kcal5.4g31.2g24g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1049g3672kcal136.4g702.9g26.2g63g
Lihaliemkuutio maggi extra30g84kcal2.7g2.8g6.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g24g212kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g13481kcal659.2g1512.6g520g137.4g
Valittu annoskoko3816g6740kcal329.6g756.3g260g68.7g
Annoskoko puolitettuna1908g3370kcal164.8g378.2g130g34.4g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578