Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1683g2794kcal319.8g0g168.3g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)481g313kcal15.4g23.1g16.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g180g577kcal16.2g93.8g10.8g16.2g
Omena, ulkomainen, kuorittu 481g215kcal0.9g45.3g0.5g8.7g
Sipuli 361g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g253g225kcal37.9g1.3g7.6g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g361g1010kcal68.5g0g83g3.6g
Siirappi 17g51kcal0g12.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g10586kcal926.4g386.6g575.4g69.2g
Valittu annoskoko3816g5293kcal463.2g193.3g287.7g34.6g
Annoskoko puolitettuna1908g2647kcal231.6g96.7g143.9g17.3g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706