Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g94g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g75kcal0g18.4g0g0.3g
Kerma, ruoka 15% Flora38g56kcal0.6g1.3g5.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Rusina 23g66kcal0.6g13.5g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana764g859kcal32g131.2g20g10.4g
Valittu annoskoko382g430kcal16g65.6g10g5.2g
Annoskoko puolitettuna191g215kcal8g32.8g5g2.6g
Arvot/100g100g113kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313