Lihamakaronilaatikko

Keitä makaronit vedessä.

Paista jauheliha ja sipulit, mausta.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita makaronit ja jauheliha.

Tai lado kerroksittain.

Sekoita maito, munat ja juustoraaste, mausta ripauksella suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Paista uunissa 40-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 612 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)42g146kcal5.4g28.8g1g1.3g
Sipuli (käsittelemätön)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Suolapähkinä 5.2g31kcal1.3g0.5g2.6g0.4g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 52g18kcal1.6g2.6g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g10g34kcal2.6g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g684kcal40.6g65.2g28.8g3.8g
Valittu annoskoko383g342kcal20.3g32.6g14.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna191g171kcal10.2g16.3g7.2g1g
Arvot/100g100g90kcal5.3g8.5g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117461