Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g5g18kcal0g4.2g0.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa135g180kcal25.7g0.9g8.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Maito, Kevyt45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g594kcal58g22.4g30.2g1.2g
Valittu annoskoko383g297kcal29g11.2g15.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna191g149kcal14.5g5.6g7.6g0.3g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636