Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g125g75kcal4.6g9.1g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 43g135kcal4.5g25.6g0.9g2.4g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Tonnikala vedessä 94g98kcal21.1g0g1.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g31g81kcal9.4g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g1036kcal101.2g73.6g36.6g4.8g
Valittu annoskoko383g518kcal50.6g36.8g18.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna191g259kcal25.3g18.4g9.2g1.2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933