Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g75g262kcal9.6g52.2g1.4g2.4g
Paistijauheliha 10%75g127kcal15g0g7.5g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%28g48kcal1.9g0.4g4.2g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.1g12kcal0.8g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g926kcal55.4g111.2g28g8.2g
Valittu annoskoko383g463kcal27.7g55.6g14g4.1g
Annoskoko puolitettuna191g232kcal13.9g27.8g7g2.1g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.5g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145