Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 62g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g62g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.7g0.9g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g348kcal6.2g44.2g14.8g11.6g
Valittu annoskoko382g174kcal3.1g22.1g7.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna191g87kcal1.6g11.1g3.7g2.9g
Arvot/100g100g46kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822