Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl35g45kcal4.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Omenasose, omatekoinen63g82kcal0g18.8g0g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)63g43kcal7.6g2.4g0.1g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 75g51kcal0.6g11.4g0.1g0.6g
Vadelma 31g13kcal0.3g1.3g0.3g1.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g2.5g5.1kcal0g0.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.3kcal1.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g1287kcal34.8g160.2g51g6.6g
Valittu annoskoko383g644kcal17.4g80.1g25.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna191g322kcal8.7g40.1g12.8g1.7g
Arvot/100g100g168kcal4.5g20.9g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021