Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g188g45kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g434kcal10.8g33g27.4g13.4g
Valittu annoskoko383g217kcal5.4g16.5g13.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna191g109kcal2.7g8.3g6.9g3.4g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208