Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Lanttu 144g41kcal1.4g6.6g0.4g2.6g
Kasvisliemikuutio 55g168kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.5g14.2g0.7g0.7g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Seiti pakaste 750g581kcal131.7g0g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g2957kcal341.8g119.8g114.8g45.2g
Valittu annoskoko3820g1478kcal170.9g59.9g57.4g22.6g
Annoskoko puolitettuna1910g739kcal85.5g30g28.7g11.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160