TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)832g2304kcal91.5g424.3g24.1g23.3g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1331g3714kcal239.6g0g306.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g50g1.5kcal0g0.5g0.5g0g
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Luumutomaatti pirkka, 83g230g46kcal1.4g8.7g0.7g13.8g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%363g834kcal105.2g9.1g43.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%666g799kcal19.3g29.9g66.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g50g449kcal0g0g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g16476kcal919.4g976.4g984g87.4g
Valittu annoskoko3820g8238kcal459.7g488.2g492g43.7g
Annoskoko puolitettuna1910g4119kcal229.9g244.1g246g21.9g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945