Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g40g39kcal0.6g10g0.1g4.2g
Mantelirouhe, 1 rkl80g462kcal16.9g4.2g40.4g9.3g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl200g100kcal0g22g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g1000g600kcal4g150g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä500g850kcal5g220g5g0g
Flora Vanilla 12%1000g1900kcal45g160g120g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g1000g650kcal110g42g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g9202kcal363g1216.4g337g27g
Valittu annoskoko3820g4601kcal181.5g608.2g168.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna1910g2301kcal90.8g304.1g84.3g6.8g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301