Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Linssi, punainen, Go Green600g1950kcal144g294g6g72g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7644g5580kcal312.2g712.8g133.8g164.8g
Valittu annoskoko3822g2790kcal156.1g356.4g66.9g82.4g
Annoskoko puolitettuna1911g1395kcal78.1g178.2g33.5g41.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442