Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 640g487kcal12g99.2g1.3g6.4g
Linssi-punainen (raaka)384g1167kcal96g192g3.8g34.6g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g64g106kcal11.1g13.6g0.8g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g70kcal0.1g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7648g3807kcal250g625g28.6g96.4g
Valittu annoskoko3824g1904kcal125g312.5g14.3g48.2g
Annoskoko puolitettuna1912g952kcal62.5g156.3g7.2g24.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741