Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1332g1477kcal288.3g0g34.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g75g67kcal2.2g2.6g5.2g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g266g75kcal1.6g15.8g0.5g6.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Vesi932g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 932g657kcal2.9g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7648g4741kcal600.4g73.2g81.8g24.2g
Valittu annoskoko3824g2370kcal300.2g36.6g40.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna1912g1185kcal150.1g18.3g20.5g6.1g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003