Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 240g183kcal10.8g31g0.5g2.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1001g1301kcal30g20g130.1g0g
Purjosipuli400g76kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Paprika punainen 521g152kcal4.9g23.4g2.1g9.9g
Tonnikala öljyssä 1121g2128kcal304.1g0g100.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7648g8964kcal725.8g198.8g593.8g44g
Valittu annoskoko3824g4482kcal362.9g99.4g296.9g22g
Annoskoko puolitettuna1912g2241kcal181.5g49.7g148.5g11g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080