Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1000g3500kcal130g670g25g60g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1560g655kcal25g134.2g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)136g163kcal4.1g5.6g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7652g14706kcal829.2g1621.6g531g120g
Valittu annoskoko3826g7353kcal414.6g810.8g265.5g60g
Annoskoko puolitettuna1913g3677kcal207.3g405.4g132.8g30g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511