Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman50g85kcal6g0g5g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g13g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Ruskeita papuja, Rainbow33g28kcal1.8g4.6g0.2g7.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.3g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana766g451kcal22g37.8g19.8g16.4g
Valittu annoskoko383g225kcal11g18.9g9.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna192g113kcal5.5g9.5g5g4.1g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933