Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen175g227kcal29.7g3.5g14.3g0.2g
Auringonkukkaöljy (100g)4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK79g126kcal16.5g0.2g70.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)66g56kcal0.7g2.3g4.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g60g36kcal0.2g9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g967kcal94.2g30g188.4g2g
Valittu annoskoko383g483kcal47.1g15g94.2g1g
Annoskoko puolitettuna192g242kcal23.6g7.5g47.1g0.5g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672