Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 131g50kcal1.3g9g0.3g3.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu6.6g5.2kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Piparjuuriraaste Felix2.2g6.1kcal0.1g0.3g0.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.6g1.3kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.6g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g436kcal5.6g31.4g30.6g9.8g
Valittu annoskoko383g218kcal2.8g15.7g15.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna192g109kcal1.4g7.9g7.7g2.5g
Arvot/100g100g57kcal0.7g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284