Maksalaatikko kaurasuurimoista

Liota maksaa veden ja maidon seoksessa pari tuntia.

Kiehauta kaurasuurimot miedosti suolatussa vedessä.

Lisää maito ja keitä löysäksi puuroksi.

Jauha maksa tehosekoittajalla.

Esilämmitä uuni 240C.

Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja kuivatulla meiramilla.

Paista noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurasuurimo, Aitokaura (Puuppola), annos 100g28g101kcal4.1g16.6g2g2.6g
Maksa naudan 66g86kcal12.1g3.8g2.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 281g178kcal8.4g13.5g9.8g0g
Siirappi 5.6g17kcal0g4.2g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g791kcal49.2g76.2g31.4g5.2g
Valittu annoskoko384g396kcal24.6g38.1g15.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna192g198kcal12.3g19.1g7.9g1.3g
Arvot/100g100g103kcal6.4g9.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173281