Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 85g91kcal19.5g0g1.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 68g90kcal5.7g11.9g1.4g3.4g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 101g54kcal1.1g10.7g0.1g1.9g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.4g12kcal0.6g1.5g0.8g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.8g9kcal0.3g1.4g0.3g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio113g73kcal1.7g4.7g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g728kcal58.6g64g24.6g12.2g
Valittu annoskoko384g364kcal29.3g32g12.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna192g182kcal14.7g16g6.2g3.1g
Arvot/100g100g95kcal7.6g8.3g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087