Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke48g48kcal8.6g0g1.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g70g42kcal0.7g3.2g2.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g362kcal23.2g42.8g9g3.4g
Valittu annoskoko384g181kcal11.6g21.4g4.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna192g91kcal5.8g10.7g2.3g0.9g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736