Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti187g206kcal41.2g0.2g5.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g42g11kcal0.5g2g0g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Punaviini 31g22kcal0.1g0.1g0g0g
Rusina 3.7g11kcal0.1g2.3g0g0.4g
Oliivi kivetön musta rainbow42g75kcal0.2g2.4g7.1g0g
Ohrakas ohratärkkelys6.2g23kcal0g5.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g811kcal84.8g26.2g37.6g2.4g
Valittu annoskoko384g406kcal42.4g13.1g18.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna192g203kcal21.2g6.6g9.4g0.6g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355