Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g200g40kcal2.6g6g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g19g61kcal9.4g5.6g0.1g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.8g0g3.3g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)25g98kcal7.3g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g777kcal48.6g35g48.8g5.2g
Valittu annoskoko384g388kcal24.3g17.5g24.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna192g194kcal12.2g8.8g12.2g1.3g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458