Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g54g149kcal15.7g0.1g9.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g25g86kcal3.1g16.8g0.2g1.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Sinappi 3.3g4.4kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 209g95kcal6.3g10g3.1g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Ketsuppi, euro shopper3.8g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa63g82kcal11.3g0.8g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1060kcal78.4g77.2g46.4g5g
Valittu annoskoko384g530kcal39.2g38.6g23.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna192g265kcal19.6g19.3g11.6g1.3g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10.1g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826