TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g235g48kcal1.4g8.9g0.7g3.3g
Paprika punainen 78g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Lihaliemi laimennettu 63g12kcal0g1.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g281kcal4.6g29.4g15.4g9.6g
Valittu annoskoko384g141kcal2.3g14.7g7.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna192g70kcal1.2g7.4g3.9g2.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099