Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman501g851kcal60.1g0g50.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g125g438kcal16.4g86.9g2.1g4g
Ruskeita papuja, Rainbow332g282kcal18.2g46.4g1.7g71.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g626g157kcal8.1g26.3g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.3g3g4.5g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka63g51kcal2.1g11.9g0.6g0.6g
Vesi1878g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7660g4508kcal222.2g379g196.6g163.8g
Valittu annoskoko3830g2254kcal111.1g189.5g98.3g81.9g
Annoskoko puolitettuna1915g1127kcal55.6g94.8g49.2g41g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933