Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai800g2960kcal40g256g200g16g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 300g521kcal52.8g0g34.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)400g1040kcal104g6g68g0g
Katkarapu, rainbow600g600kcal138g0g5.4g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7660g13213kcal802.2g609.8g840.2g51.6g
Valittu annoskoko3830g6607kcal401.1g304.9g420.1g25.8g
Annoskoko puolitettuna1915g3303kcal200.6g152.5g210.1g12.9g
Arvot/100g100g173kcal10.5g8g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238