Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 338g110kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.9g0.5g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 281g1282kcal59g0g117.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 507g178kcal23.4g9.9g1.5g12.7g
Tomaatti 248g56kcal1.4g8.5g0.7g3.5g
Spagetti 169g553kcal17.2g112.1g1.9g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 2251g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7668g4515kcal212g304.8g257.2g62g
Valittu annoskoko3834g2258kcal106g152.4g128.6g31g
Annoskoko puolitettuna1917g1129kcal53g76.2g64.3g15.5g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143