Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1796g359kcal23.3g53.9g3.6g0g
Naudan sisäfilee1796g2191kcal377.2g0g71.8g0g
Oregano, kuivattu 9g27kcal1g1.9g0.9g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g31g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 180g1588kcal0g0g179.6g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7668g8543kcal808g157.6g512.2g8.8g
Valittu annoskoko3834g4272kcal404g78.8g256.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna1917g2136kcal202g39.4g128.1g2.2g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176144