Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2011kcal59.7g410.2g7g20.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen400g2880kcal0g0g320g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g200g1440kcal2g2g160g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200g500kcal28g6.8g40g0g
Tomusokeri 1dl=60g500g2000kcal0g500g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7668g24892kcal294.4g3308g1143.6g80g
Valittu annoskoko3834g12446kcal147.2g1654g571.8g40g
Annoskoko puolitettuna1917g6223kcal73.6g827g285.9g20g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081