Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli466g89kcal8.4g11.2g0.9g9.8g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g1538g923kcal47.7g116.9g30.8g0g
Ketsuppi, Heinz350g360kcal3.1g84.2g0.3g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 466g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)979g1077kcal244.7g0g9.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g37g336kcal0g0g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7672g5568kcal607.8g424.6g158.2g28g
Valittu annoskoko3836g2784kcal303.9g212.3g79.1g14g
Annoskoko puolitettuna1918g1392kcal152g106.2g39.6g7g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341