Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2103g2631kcal441.5g0g94.6g0g
Valio Viola Mustapekka 100g467g2196kcal56.1g33.6g205.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 65g578kcal0g0g65.3g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio935g607kcal14g39.2g46.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7672g12189kcal1032.2g174g825.6g8.8g
Valittu annoskoko3836g6095kcal516.1g87g412.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna1918g3047kcal258.1g43.5g206.4g2.2g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474