Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.4g0g0.6g
Palsternakka 10g6.4kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2g6.1kcal0.2g0.3g0.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g259kcal8.4g41.4g5.8g6g
Valittu annoskoko384g130kcal4.2g20.7g2.9g3g
Annoskoko puolitettuna192g65kcal2.1g10.4g1.5g1.5g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097