Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 64g219kcal6.5g44.8g0.8g2.2g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g36g146kcal0g36g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)27g8.5kcal0.8g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Mustikka metsä- 107g47kcal0.5g6.8g0.6g3.5g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 67g40kcal6.5g2g0.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g24g97kcal0g24g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1690kcal35.4g235.6g62.4g11.4g
Valittu annoskoko384g845kcal17.7g117.8g31.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna192g422kcal8.9g58.9g15.6g2.9g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999