Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g32g234kcal0.3g0.3g25.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g240g804kcal31.2g163.2g3.6g15.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g40g6kcal0.7g0.2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g8g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g40g155kcal13.2g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g2418kcal91.6g331g81.8g33.8g
Valittu annoskoko384g1209kcal45.8g165.5g40.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna192g605kcal22.9g82.8g20.5g8.5g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333