Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.8g1.6g4.5g
Sokeri 64g258kcal0g63.6g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Rypsiöljy 56g497kcal0g0g56.1g0g
Mustikka metsä- 120g53kcal0.6g7.7g0.7g4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.9g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g2605kcal27.8g348.6g116.8g17.2g
Valittu annoskoko384g1303kcal13.9g174.3g58.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna192g651kcal7g87.2g29.2g4.3g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746