Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Sokeri 64g260kcal0g64g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai5.5g19kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g76kcal0g18.4g0g0.3g
Kaakao (Oboy, original)3.8g14kcal0.1g3.1g0.1g0.2g
Liivate 5.6g20kcal4.8g0g0g0g
Flora vispi 20%75g166kcal2.3g3.8g15.1g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g38g176kcal1.1g24.1g8.3g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen11g62kcal1.2g5.5g3.7g0.2g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 75g26kcal2.3g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1872kcal45.8g253.6g71.8g1.8g
Valittu annoskoko384g936kcal22.9g126.8g35.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna192g468kcal11.5g63.4g18g0.5g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376