Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.4g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)60g432kcal0.5g0.5g48g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal7.9g54.6g0.9g2.7g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 30g14kcal0.9g1.4g0.5g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 9g4.1kcal0.3g0.4g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g2863kcal51.8g332.6g145.2g5.8g
Valittu annoskoko384g1431kcal25.9g166.3g72.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna192g716kcal13g83.2g36.3g1.5g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928