Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)58g19kcal0.2g3.9g0.2g0.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)170g236kcal18.8g0.7g17.6g0g
Sokeri 63g256kcal0g63g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Leivinjauhe 2.6g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 69g236kcal7g48.2g0.8g2.4g
Rypsiöljy 19g169kcal0g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1862kcal52.2g238.8g75.4g6.6g
Valittu annoskoko384g931kcal26.1g119.4g37.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna192g466kcal13.1g59.7g18.9g1.7g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566