Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g62g37kcal6.2g2.7g0.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 16g58kcal0g0.8g6.2g0g
Sokeri 53g214kcal0g52.8g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g50g215kcal2.4g32.8g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g139kcal4.1g28.3g0.5g1.4g
Kaurahiutale 112g419kcal16.2g63.8g8.2g11.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g15kcal1.5g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g2235kcal60.8g376.8g46.2g25.2g
Valittu annoskoko384g1118kcal30.4g188.4g23.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna192g559kcal15.2g94.2g11.6g6.3g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49.1g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333