Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g131kcal0g32.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.7g18kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Kananmuna, omega, 1 kpl10g14kcal1.4g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g592kcal17.6g120.8g2.1g6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g341kcal0g0g37.9g0g
Hiiva 10g7.1kcal1.2g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g2205kcal41.6g313g82.6g16.6g
Valittu annoskoko384g1103kcal20.8g156.5g41.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna192g551kcal10.4g78.3g20.7g4.2g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693