Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai80g297kcal4g25.7g20.1g1.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 30g52kcal5.3g0g3.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%40g64kcal1.1g1.1g6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)40g24kcal0.4g1.8g1.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)40g104kcal10.4g0.6g6.8g0g
Katkarapu, rainbow60g60kcal13.8g0g0.5g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1325kcal80.2g61.2g84.4g5g
Valittu annoskoko384g663kcal40.1g30.6g42.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna192g331kcal20.1g15.3g21.1g1.3g
Arvot/100g100g173kcal10.4g8g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238