Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki126g70kcal10.7g6.3g0.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g126g904kcal1.3g1.3g100.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.4g1.6g4.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g2852kcal50.8g199.8g204.6g9.2g
Valittu annoskoko384g1426kcal25.4g99.9g102.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna192g713kcal12.7g50g51.2g2.3g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330