Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g75g23kcal3.5g1.5g0.2g1.2g
Broilerifilee, marinoimaton75g80kcal17.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa38g113kcal8.6g0g8.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g14g37kcal3.8g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g711kcal81.6g18g34g3.8g
Valittu annoskoko385g355kcal40.8g9g17g1.9g
Annoskoko puolitettuna192g178kcal20.4g4.5g8.5g1g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555